Bij Brasserie Lounge Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciale bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de wijnbar. En ook van verse geperste sappen en heerlijke koffievarianten. De borrelhapjes en de menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon. Maar steeds weer verrassend gepresenteerd. En dat alles in een prikkelende entourage.

Een volledig verzorgde high tea in een prachtige omgeving

Een high tea met vriendinnen, familie of collega’s? Dan wilt u optimaal genieten. Gezellig bij elkaar zitten, heerlijk kletsen en lekker eten. Tel hierbij een prachtige omgeving op en u heeft het over een high tea bij Floor. Wij bevinden ons midden op de Veluwe, tussen Epe en Heerde, en laten u op bourgondische wijze genieten van een heerlijke high tea.

Bourgondisch à la Floor

Onbeperkt genieten! Bij Floor bestaat een high tea uit smakelijke zelfgemaakte taarten, zoals appeltaart, cheesecake en vruchtencake, gecombineerd met diverse soorten chocolade en koekjes. Daarnaast serveren we een heerlijke hangop, runderlende en huisgerookte zalm bij iedere high tea. Natuurlijk is ook de thee inbegrepen bij het geheel en kan er onbeperkt worden bijgeschonken.

Genieten van de Veluwe

De high tea kan zowel binnen, als buiten genuttigd worden. Wie wil er bij mooi weer niet uitkijken op de prachtige natuur van de Veluwe? Floor biedt binnen en buiten ruimte aan grote en kleine groepen. Laat u van tevoren even weten wanneer en met hoeveel personen u komt? Wij reserveren circa 1,5 uur voor uw high tea. Dan zorgen wij dat alles gereed is als u van een heerlijke high tea komt genieten.

Kosten 20,00 euro per persoon