Bij Brasserie Lounge Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciale bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de wijnbar. En ook van verse geperste sappen en heerlijke koffievarianten. De borrelhapjes en de menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon. Maar steeds weer verrassend gepresenteerd. En dat alles in een prikkelende entourage.

Ongedwongen paardrijden op de Veluwe

In en om Epe ligt een uitgebreid knooppuntnetwerk van ruiterpaden. Perfect voor de recreatieve paardensporter die graag wil paardrijden op de Veluwe. Met dank aan de knooppunten is verdwalen haast onmogelijk!

Even op adem komen…

Floor ligt direct aan het netwerk van ruiterpaarden en heeft ook paardenstands. Tijdens het paardrijden op de Veluwe kunnen u en uw paard bij ons heerlijk tot rust komen. Terwijl u geniet van een koel tapbiertje of een zorgvuldig geselecteerde wijn uit de wijnbar, staat uw paard veilig aangebonden bij ons in het bos. Nadat u tot rust bent gekomen, kunt u uw route op de Veluwe vervolgen langs vele ruiter- en menpaden.

Alles voor de recreatieve ruiter

De overzichtelijke rijpaden voor recreatieve paardrijders zijn voorzien van duidelijke markeringen. De tijd dat veel ruiters verdwaalden tijdens het paardrijden op de Veluwe is daarmee ten einde. Mede door het tot stand komen van de knooppuntenroute is in de gemeente Epe tevens een groot aanbod van faciliteiten ontstaan voor paardentoerisme. Komt u ook een keer genieten van alle bos en heide? Mocht u zelf niet in het bezit zijn van een eigen paard, dan zijn er in de nabijheid van Epe toch volop mogelijkheden voor een heerlijke buitenrit. Wij adviseren u graag een manege in de buurt van waaruit u heerlijk kunt paardrijden op de Veluwe.