Bij Brasserie Lounge Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciale bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de wijnbar. En ook van verse geperste sappen en heerlijke koffievarianten. De borrelhapjes en de menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon. Maar steeds weer verrassend gepresenteerd. En dat alles in een prikkelende entourage.

Trouwlocatie op de Veluwe – als dromen uitkomen

Jullie gaan binnenkort trouwen. De mooiste dag van je leven! Daar hoort natuurlijk een prachtige trouwlocatie bij.
Op de Veluwe, tussen Epe en Heerde, vinden jullie Floor. Een eigentijdse en sfeervolle brasserie en loungeroom omringd met natuur. Een schitterende trouwlocatie op de Veluwe om van die ene dag echt iets speciaals te maken.

Omringd door bos en heidevelden

Floor bevindt zich in natuurgebied de Renderklippen. Dit gebied op de Veluwe staat bekend om zijn met heide begroeide stuwwallen en kent veel hoogteverschil. In augustus staat op de Veluwe alle heide in bloei en kleurt de omgeving mooi paars. In combinatie met de vele bebossing levert dit een fraai tafereel op. Floor bevindt zich te midden van dit gebied op de Veluwe en kent een prachtige ambiance. We doen er alles aan onze bezoekers een plezierige tijd te bieden. Kiezen jullie voor onze romantische trouwlocatie op de Veluwe, dan wordt het gegarandeerd een geslaagde dag.

Benieuwd naar deze fraaie trouwlocatie op de Veluwe?

Kom gerust eens op bezoek bij Floor. Graag maken we een afspraak om jullie wensen te bespreken. We vertellen ook alles over onze mogelijkheden op deze unieke trouwlocatie op de Veluwe. Samen zorgen we voor een dag om nooit te vergeten!