Bij Brasserie Lounge Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciale bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de wijnbar. En ook van verse geperste sappen en heerlijke koffievarianten. De borrelhapjes en de menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon. Maar steeds weer verrassend gepresenteerd. En dat alles in een prikkelende entourage.

 

Menukaart

Vanaf 16 maart hebben wij een nieuwe menukaart. Deze gaan we natuurlijk snel op de site zetten. Hier een indruk van onze gerechten vanuit de vorige menukaart:

Dat mag bij Floor. Onze keuken is open: donderdag tot en met zondag van 12:00 tot 20:00.

Een proeverij van voorgerechtjes ♥

Te bestellen vanaf 2 personen (prijs per persoon)

  • 3 verschillende gerechtjes naar eigen keuze

    18

  • 4 verschillende gerechtjes naar eigen keuze

    22

  • 5 verschillende gerechtjes naar eigen keuze

    26

Bourgondisch planken

  • BOURGONDISCHE PLANK

    19

    lekker samen delen | te bestellen als voorgerecht, als lunch of bij de borrel | te bestellen vanaf 2 personen
  • DESSERT PLANK

    13

    lekker samen delen | Bourgondisch | zoete lekkernijen | te bestellen vanaf 2 personen

Special

  • Wildstoof

    25

    met rodekool | stoofpeer | geroosterde aardappeltjes
  • Buikspek

    24

    zacht gegaard | aardpeer- hazelnootpuree | bosvruchtensaus
image-brasserie-lounge-floor-special-header

Brood

Brood van PUUR Veluwse granen keuze uit bruin of wit (te bestellen tot 16:00)

  • FETA (VEGETARISCH)

    11

    tomaat | geroosterd | uit de oven
  • SANDWICH

    13

    gemarineerde kippendijen | bacon | rucola | knoflookmayonaise
  • FOREL

    11

    gerookt | salade | venkel | rode ui
  • UITSMIJTER (KAN OOK VEGETARISCH)

    10

    ham | kaas | tomaat | uienringen | verse kruiden
  • RUNDERLENDE

    13

    gerookt | dragonmayonaise | ui | cashewnoten

Gewoon lekker

  • BIETEN CARPACCIO (VEGETARISCH) ♥

    12

    24-uur gegaard onder de grond | geitenkaas dressing | gedroogde vijg | kappertjes
  • GEBAKKEN KIPPENLEVER

    12

    champignons | ui | rode wijnsaus | geroosterd brood
  • ZALM ♥

    16

    warm gerookt van onze Afrikaanse braai | paksoy | appelsalade | tuinerwtencrème
  • RILLETTE

    15

    langzaam gegaard varken | salade van zoete aardappel | licht gerookte whiskysaus
image-brasserie-lounge-floor-menukaart-header4

Lekker bourgondisch

  • CHARCUTERIE op een plank ♥

    14

    vier heerlijke soorten charcuterie | broodsticks | tapenade van doperwt | hazelnoot | olijf
  • KAAS op een plank (vegetarisch)

    12

    vier soorten Nederlandse kaas met o.a. kazen van de kaasboerderij "Onder de eiken" | appelstroop | vijgenbrood
  • BAKPATE samen delen ♥

    15

    huisgemaakte bourgondische paté | gedroogd spek | olijvenjam | grof brood
  • CHAMPIGNONS (vegetarisch) ♥

    9

    in kruidenolie | knoflook | met grof brood
  • GAMBA’S ♥

    14

    in kruiden-knoflookolie | afgeblust met witte wijn | geroosterd bruin brood

Salade

  • BROCCOLI ♥

    14 / 18

    salade van broccoli | rozijnen | yoghurtdressing | cashewnoten
    klein / groot
  • SEIZOENSSALADE

    14 / 18

    salade | samengesteld met producten van nu
    klein / groot
image-brasserie-lounge-floor-menukaart-header3

Broodzak

  • BROODZAK

    7

    twee soorten brood | olijfolie | zeezout | boter | wisselend lekkers

Soep

  • POMODORISOEP (vegetarisch)

    7

    knoflook hangop
  • BLOEMKOOLSOEP (vegetarisch)

    8

    champignons | romig
  • UIENSOEP

    9

    onder een krokant kaasdekseltje
image-brasserie-lounge-floor-menukaart-header5

Vis

  • HARDER

    25

    op de huid gebakken | saus van grove mosterd en gember
  • HEILBOT

    26

    gegratineerd met een kruidenkorst | kruidenolie
  • Bij de visgerechten serveren wij Vlaamse frieten

Vegetarisch

  • AUBERGINE ♥

    20

    geroosterd uit de oven | kruidenolie | yoghurtsaus | granaatappelpitjes
  • VEGETARISCHE PASTEI

    22

    zoete aardappel | paddenstoelen | gegratineerd uit de oven
image-brasserie-lounge-floor-menukaart-header2

Vlees

  • EENDENBORST

    26

    saus van rozijnen en appelstroop
  • FLOORBURGER

    20

    gegrild | saus van kerrie en groene kruiden | oude kaas van de kaasboerderij | tomaat | uienringen
  • SHORT RIBS

    26

    langzaam gegaard in Leffe bruin en ketjap | zoete aardappel
  • Bij de vleesgerechten serveren wij Vlaamse frieten

Extra

  • VLAAMSE FRIETEN

    5

    met mayonaise
  • SALADE

    5

    van jonge slasoorten | rauwkost
Floor outdoor met Afrikaanse braai

Floortje & Floris

  • VISJE

    12

    gebakken | friet | groenten
  • HAMBURGER

    10

    gegrild | friet | mayonaise | appelmoes
  • POFFERTJES

    7

    12 stuks | boter | poedersuiker
  • SPARERIBS

    12

    van slagerij Horst | friet | knoflooksaus
  • KINDERIJSJE

    5

    vanille-ijs | smarties | ijshoorntje | slagroom

Desserts

  • TRIFLE

    9

    "niemendalletje" | typisch Engels koekjesdessert
  • IJSTAART

    9

    limoncello | witte chocolade | amandelkoekjes
  • CRUMBLE

    9

    warm uit de oven | bosvruchten | kokos | limoensorbetijs
  • ANANAS

    10

    mousse van koffie | gegrilde ananas