top of page

Menukaart

Brasserie Boscafé Floor wordt omringd door de bossen. Dat proef je terug! Op onze kaart vind je gerechten die natuur uitademen. Lokale producten, vis gerookt op onze eigen braai, groenten ingestopt in eigen grond. Meerdere keren per jaar passen wij onze menukaarten aan. Zo blijven we jou verrassen! 

Vlees_Diner_Restaurant_Floor_Epe.jpg

Lunch

Lunchen in Epe bij Brasserie Boscafé Floor
Brood

Carpaccio ribeye 16

gerookte ribeye | port uitjes | vadouvan

mayonaise | gemarineerde courgette

Geitenkaas 14 vegetarisch

crème van geitenkaas | watermeloen |

radijs | Oosterse crunch

Tuna melt 15

tonijnsalade | zongedroogde tomaat | gegratineerde oude kaas

Hummus vegetarisch 14

tahini | krokante uienringen |

gepocheerde nashipeer

Uitsmijter vegetarisch mogelijk 13 

drie scharreleieren | boeren beenham |

boerenkaas | ui | tomaat | komkommer

Kroketten 15

draadjesvlees kroketten 2 stuks | mosterd

Soep
Tom Kha Kai 9

kip | paksoi | taugé

Doperwt 9 vegetarisch

gerookte zalm | crème fraîche

pomodori 9 vegetarisch

tomaten- bos ui room

Bord met soep in het bos
Salade
Zalm 17

koudgerookte zalm | ananas | wasabi crème | crunch | gebakken ui

Eend 17

gemarineerde eendenborst | avocado | sinaasappel | sesam krokant

Pasta 17

cannelloni | filet americain van tomaat | truffel crostini

Van de dinerkaart
Voor de kleine trek

Kippenlevertjes  13

vadouvan | portjus | gegrilde

paprika en courgette

Vega balkenbrij 13 vegetarisch

lotus wortel | lychee | stroop

Kogelbiefstuk canneloni's 15 

kogelbiefstuk | chipotle room |

krokante ui | frisée | cornichons

Paté van eend 14 

veenbessen | pistache | grapefruit

Voor de grote trek

Sukade 29

rosé gegaard | gratin van bosui | wortel |

gegrilde courgette

Duo zeebaars/dorade 26

wortel julienne | gebrande mini paksoi |

prei | beurre blanc

Floor burger 22

oude kaas | uien marmelade | sla |

geroosterde paprika | BBQ saus

Aubergine 22 vegetarisch

lak met kaffir limoen Japanse stijl |

geitenkaas crème | zoetzure pompoen

Kogelbiefstuk cannelloni's als lunch of diner bij Floor

Maak het af met een dessert van de dinerkaart

(scrol naar beneden)

Diner

Voorgerechten

Kogelbiefstuk cannelloni's  15

kogelbiefstuk | crème van préparé |

chipotle room | frisée | cornichons

Bresoala van tonijn 17

watermeloen | gepocheerde nashipeer | ingelegde radijs | avocado crème | sesam kletskop

Tartaar gerookte tomaat 13 

gemarineerde courgette | kastanje champignon | groene kruidencrème | truffel crostini

vegetarisch

Paté van eend 14

verse veenbessen | pistachenoten |

gel van grapefruit

Coquilles als voorgerecht bij restaurant Floor

Rondje voorgerechten!

Proeverij van alle voorgerechten inclusief een soepje

18 p.p. vanaf

2 personen

Tussengerechten

 

Kippenlever  13

vadouvan | gegrilde paprika en courgette | portjus

Coquille 18

gekarameliseerde zoete aardappel | zeekraal | sepia kroepoek | hollandaisesaus met sereh

Vega balkenbrij 13 vegetarisch

lotus wortel | lychee | stroop

De tussengerechten zijn ook te bestellen als voorgerecht

Brood
Brood
Desserts
Kaasplank 15

5 internationale kazen | druiven | noten |

krentenbrood | amandel vijgen spijs

Tartelette aardbei 11

gevuld met aardbei | marasquin sabayon | meringue | gel van fruit

Witte chocolade mousse 12

frambozen sorbetijs | steranijs stroop

Kokos fudge 11

limoen | brosse koek | gemarineerde ananas

Bavarois blauwe bes 12

yoghurt crumble | hangop | bosvruchten

Koffie lekkernijen 8

kokos fudge | macaron | frambozen blondie | huisgemaakte likeur

Dessert bij brasserie boscafé Floor in Epe
Hoofdgerechten
Vlees
Hertenbiefstuk 30

gerookte rode biet | mais crème | sugarsnaps | krokante enoki | jus van cognac en rood fruit

Kalfssukade 29

rosé gegaard | gratin met bosui | wortel | gegrilde courgette | romige jus met gorgonzola

Lams filet 30

filet van lam | Aziatische Boekweit blini’s | sesamsaus | wasabi crunch | ananas

Tournedos van rund 36

brioche | witlof | pastinaak | portjus | badjak boter

Eendenbout 27

gekonfijt | gebakken yamswortel | uienmarmelade | jus van mineola

Floor burger 22

oude kaas | uien marmelade | sla | geroosterde paprika | BBQ saus

Sukade met gegrilde groenten tijdens het diner bij Floor
Vis 
Kabeljauw loins 28

witte bonen | chorizo | gemarineerde venkel | venkel schuim

Duo zeebaars/dorade 26

julienne van wortel en prei |

gebrande paksoi | beurre blanc

Vegetarisch
Aubergine 22

lak met kaffir limoen Japanse stijl | geitenkaas crème | zoetzure pompoen

Plantaardige tournedos 25

kruidenkorst zongedroogde tomaat | gegrilde courgette | geplisseerde cherry tomaat

Bieten risotto 23

gebakken Bar Orange camembert | gesmoorde bosui | cashewnoot

veganistisch

Salades
Zalm 17

koudgerookte zalm | ananas | wasabi crème | crunch | gebakken ui

Eend 17

gemarineerde eendenborst | avocado | sinaasappel | sesam krokant

Pasta 17

cannelloni | filet americain van tomaat | truffel crostini

Salade met zalm, te bestellen als lunch of diner bij Floor
Lunch_Brasserie-restaurant_Floor_epe.jpg
Voor de kids
Voor
Broodplankje 6

met kruidenboter

Tomatensoepje 6

Hoofd
Kids burger 12

brioche broodje met sla en een burger

Verse pasta 12

met zalm

Kroket/frikadel/

kipnuggets 9

met friet

Poffertjes 6

Dessert
Kinderijsje 6

vanille ijs met slagroom, smarties en spekjes

Ook lekker

Iets zoetigs óf toch iets hartigs op de plank?

De luxe Bourgondische plank is een combinatie van alle hapjes van onze borrelkaart
Charcuterie 15

fuet | paté | 2 soorten gedroogde ham

Kaasplank 15

5 internationale kazen | druiven | noten | krentenbol | amandel vijgen spijs

Bourgondisch 19 per persoon

een plank vol lekkers | te bestellen vanaf 2 personen

Geniet van diverse huisgemaakte zoetigheden en hartige hapjes met de high tea bij Floor
Hightea

De high tea bestaat uit heerlijke zoetige en hartige hapjes: huisgemaakte lekkernijen, sandwiches en natuurlijk een flinke kan thee! 

Wij reserveren 1,5 uur 

25,50  pp.

bottom of page