Bij Brasserie Lounge Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciale bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de wijnbar. En ook van verse geperste sappen en heerlijke koffievarianten. De borrelhapjes en de menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon. Maar steeds weer verrassend gepresenteerd. En dat alles in een prikkelende entourage.

Brasserie Floor, proef en snuif de geur van kwaliteit

Even tot rust komen na een lange wandeling, een fietstocht of een rit ter paard. Bij Floor kan het. Lekker eten met vriendinnen, borrelen met vrienden of met familie genieten van een high tea. Ook dat kan bij Floor. In onze eigentijdse zaak in Epe is iedereen welkom. Midden op de Veluwe hebben wij een fraai pand omgetoverd tot een trendy en warme loungespot waar we u graag laten genieten van de allerbeste en allerlekkerste kwaliteitsproducten. Wie bij Floor binnenloopt proeft en ruikt de kwaliteit van leven direct.

Schitterende natuur

Floor ligt midden in de Renderklippen. Een heuvelachtig gebied tussen Heerde en Epe dat voornamelijk begroeid is met heide en dennen. De zogenaamde heuvels zijn stuwwallen die gevormd zijn in de ijstijd en dankzij de hoogtes heeft u een prachtig uitzicht over het hele gebied. U kijkt uw ogen uit in de Renderklippen, vooral wanneer de heide in bloei staat. Floor is gelegen aan de vele wandel-, ruiter- en fietsroutes door het gebied en is een prima uitvalbasis waar het heerlijk vertoeven is tijdens of na een inspanning.

Kom eens aan bij Brasserie Floor

Wilt u zelf een keer het Floor gevoel beleven? Dat kan! Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend en hebben altijd iets lekkers voor u klaarstaan. Bij ons eet u wat u wilt, wanneer u wilt. Tot snel bij Brasserie Floor!