Bij Brasserie Lounge Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciale bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de wijnbar. En ook van verse geperste sappen en heerlijke koffievarianten. De borrelhapjes en de menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon. Maar steeds weer verrassend gepresenteerd. En dat alles in een prikkelende entourage.

Uit eten in Epe, de Floor beleving

Lekker dineren of smakelijk lunchen? Bij Floor in Epe kunt u terecht voor een klein hapje of een heerlijk diner vol met nieuwe en bekende smaken. Uit eten in Epe wordt een beleving als u kiest voor de authentieke ambiance van onze gezellige en moderne brasserie lounge. Middenin de prachtige natuur van de Veluwe laten wij u kennismaken met kwaliteitsproducten vol van gewone en ongewone smaken.

Wat u wilt, wanneer u wilt

Nagenoeg dagelijks kunt u bij Floor in Epe uit eten. Onze keuken is geopend van woensdag tot en met zondag van 12 tot 21 uur. We zijn u graag van dienst met hoogwaardige producten, aantrekkelijke seizoensgroenten en ongewone combinaties. Geniet van een heerlijk diner, een smakelijke lunch of een lekkere plank met hapjes wanneer u maar wilt. Want uit eten in Epe bij Floor betekent dat u eet waar u zin in heeft. Of dat nou een diner in de middag is, een lunch in de avond of een toetje zonder diner. Bij Floor kan het allemaal!

Uit eten bij Floor in Epe, een avontuur voor kinderen

Speciaal voor de jongste bezoekers hebben Floortje en Floris een eigen menu samengesteld. Ook als kind kun je heerlijk uit eten in Epe. Als klap op de vuurpijl kun je afsluiten met ons “kampvuurtje”. Een horentje vol zoete lekkernij die je kunt roosteren boven het kampvuur buiten.