Bij Brasserie Lounge Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciale bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de wijnbar. En ook van verse geperste sappen en heerlijke koffievarianten. De borrelhapjes en de menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon. Maar steeds weer verrassend gepresenteerd. En dat alles in een prikkelende entourage.

 

Menukaart

“EET WAAR JE ZIN IN HEBT”

Dat mag bij Floor. De keuken is open van 12 tot 21 uur en dan is de gehele kaart voor u beschikbaar. Of het nu gaat om een kopje koffie, zomaar een toetje eten of genieten van een heerlijke plank, lunchen, dineren of een gezellige borrel. Het kan de hele dag door!

Special gezond

  • AUBERGINE (VEGETARISCH)

    12

    In kruiden gepofte aubergine | salade van quinoa | gepofte tomaatjes
  • MAALTIJDSOEP

    16

    Japanse noedelsoep | gamba's | oosterse groente | ei
  • CURRY (VEGETARISCH)

    19

    Vegan curry | kikkererwten | geroosterde paprika | witte rijst
  • SMOOTHIE (VEGETARISCH)

    8

    Van avocado
  • GELUKSMOMENT

    6,25

    Floor's geluksmoment | pure chocolademouse | granola | seizoensfruit

Special Bourgondisch

  • BOURGONDISCHE PLANK

    15,50

    Lekker samen delen | te bestellen als voorgerecht, als lunch of bij de borrel | te bestellen vanaf 2 personen
  • DESSERT PLANK

    11,50

    Lekker samen delen | Bourgondisch | zoete lekkernijen | te bestellen vanaf 2 personen

Brood

  • GEROOKTE RUNDERLENDE

    9

    Parmezaanse kaas | truffelmayonaise | tomaatjes
  • GEZOND

    8

    mousse van geitenkaas | honing-mosterd mayonaise | komkommer
  • SCAMORZA op een plankje (kan ook vegetarisch)

    9

    bruschetta | scamorza | dadels | gerookt spek | balsamicostroop
  • GEVULD BROOD (vegetarisch)

    9

    met brie | Emmenthaler kaas | basilicumpesto | uit de oven
  • UITSMIJTER (kan ook vegetarisch)

    7

    ham | kaas | tomaat | uienringen
  • FLOORBURGER

    10

    kerriedragonsaus | bacon | gekarameliseerde uitjes | Jalapeño pepers
  • TUNA MELT

    10

    warm geserveerd | tonijnsalade | gesmolten mozzarella | rode cheddarkaas

Gewoon lekker

  • GARNALEN

    13

    Noorse garnalen | cocktailsaus | gepekelde augurken | zoetzure groenten
  • ROULEAUX KIP

    11

    langzaam gegaarde kiprolletjes | salade van bleekselderij appel en walnoot
  • ZALM

    13

    huis gerookte zalm | gevuld met zachtgegaarde zalm | frisse komkommersalade
  • KLASSIEKE CARPACCIO

    14

    met Parmezaanse kaas | pijnboompitten | pesto | rucola sla

Lekker bourgondisch

  • CHARCUTERIE op een plank

    11

    vijf heerlijke soorten charcuterie | vijgen konfijt
  • KAAS op een plank (vegetarisch)

    11

    vier soorten kaas | noten | druiven
  • BAKPATE samen delen

    15

    huisgemaakte bourgondische paté | gedroogd spek | olijvenjam en grof brood
  • CHAMPIGNONS (vegetarisch)

    8

    in kruidenolie | knoflook | met grof brood

Salade

  • SALADE FOREL

    12

    parelquinoa | kappertjes | rode ui | augurk | groene asperges
  • GEITENKAAS (VEGETARISCH)

    11

    gepofte aardappelsalade | rode biet | balsamicomayonaise
  • SEIZOENSSALADE

    13

    salade | samengesteld met producten van nu

Broodzak

  • BROODZAK

    6

    twee soorten brood | olijfolie | zeezout | boter | wisselend lekkers

Soep

  • POMODORISOEP (vegetarisch)

    6

    met knoflook hangop
  • MAISSOEP

    7

    spek | lente-ui
  • UIENSOEP

    7

    onder een krokant kaasdekseltje

Even iets anders

  • KALF

    21

    ouderwetse kalfssukade | stamppot van rucola | zijn eigen jus
  • KIPPETJE

    19

    gepofte groenten | huisgemaakte appelcompote

Vis

  • DORADE

    20

    in zijn geheel gebakken | gegrilde citroen | witlofsalade
  • HEILBOT

    20

    en papillotte gegaard | doperwtenrisotto | schuimige truffelsaus
  • KABELJAUWWANGETJES

    19

    chorizo | bietjes | gegrilde bosui | verse kruiden
  • Bij de visgerechten serveren wij Vlaamse frieten

Vegetarisch

  • GROENTENLASAGNE

    19

    gegrilde groente | tomatensaus | gegratineerd met mozzarella
  • RISOTTO

    18

    romige doperwten risotto | zomerse groenten | gepocheerd ei
  • ARTISJOKKEN PIE

    19

    pie met artisjokken | spinazie | geitenkaas

Vlees

  • RUNDERRIB-EYE

    22

    gegrild | chimichurri
  • RIBSTUK VAN BIG

    20

    pittige zoete rub | beurre de Paris
  • GANS

    19

    gebakken ganzenborst | saus van bosvruchten | seizoensgroenten
  • Bij de vleesgerechten serveren wij Vlaamse frieten

Extra

  • VLAAMSE FRIETEN

    4

    met mayonaise
  • SALADE

    4

    van jonge slasoorten | rauwkost

Floortje & Floris

  • MAC EN CHEESE

    8

    macaroni | tomatensaus | gehakt | gegratineerd met kaas
  • HAMBURGER

    8

    gegrild | friet | mayonaise | appelmoes
  • POFFERTJES

    7

    12 stuks | boter | poedersuiker
  • WRAP FLORIS

    8

    een kinderwrap
  • “KAMPVUURTJE”

    5

    een hoorn gevuld | zoete lekkernij | voor boven het vuurtje

Desserts

  • TRIFLE

    8

    "niemendalletje" | typisch Engels koekjesdessert
  • TOBLERONE

    8

    mousse van Toblerone | parfait van koffie | zoetzure venkel
  • PANNACOTTA

    8

    limoen | granité van limoen | gin | zomerse fruitsalade
  • CREME BRULEE

    8

    witte chocolade | met gekonfijte sinaasappel | meringue schuim