Bij Brasserie Lounge Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciale bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de wijnbar. En ook van verse geperste sappen en heerlijke koffievarianten. De borrelhapjes en de menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon. Maar steeds weer verrassend gepresenteerd. En dat alles in een prikkelende entourage.

 

Menukaart

“EET WAAR JE ZIN IN HEBT”

Dat mag bij Floor. De keuken is open van 12:00 tot 21:00 uur en dan is de gehele kaart voor u beschikbaar. Of het nu gaat om een kopje koffie, zomaar een toetje eten of genieten van een heerlijke plank, lunchen, dineren of een gezellige borrel. Het kan de hele dag door!

Special winter

  • KALFSPASTRAMI

    13

    met salade van gestoofde kidneybonen | tomaat | bleekselderij
  • WILDSTOOF

    21

    hert en wildzwijn | rode kool | aardappelpuree | stoofpeer
  • KAASFONDUE

    21

    Floor’s eigen wijze | gedroogde ham soorten | gepofte groenten | brood
  • AMERICAN COOKIES

    8

    warm uit de oven | vanilleijs | lekker om te delen, maar lekkerder om het niet te doen

Special Bourgondisch

  • BOURGONDISCHE PLANK

    16

    Lekker samen delen | te bestellen als voorgerecht, als lunch of bij de borrel | te bestellen vanaf 2 personen
  • DESSERT PLANK

    12

    Lekker samen delen | Bourgondisch | zoete lekkernijen | te bestellen vanaf 2 personen

Brood

  • GEROOKTE RUNDERLENDE

    9

    Parmezaanse kaas | dillemayonaise | tomaatjes
  • GEZOND

    9

    mousse van geitenkaas | honing-mosterd mayonaise | komkommer
  • SCAMORZA op een plankje (kan ook vegetarisch)

    9

    bruschetta | scamorza | dadels | gerookt spek | balsamicostroop
  • GEVULD BROOD (vegetarisch)

    9

    met brie | Emmenthaler kaas | basilicumpesto | uit de oven
  • UITSMIJTER (kan ook vegetarisch)

    8

    ham | kaas | tomaat | uienringen
  • FLOORBURGER

    12

    truffelmayonaise | chedderkaas | tomaat | ui
  • TUNA MELT

    10

    warm geserveerd | tonijnsalade | gesmolten mozzarella | rode cheddarkaas

Gewoon lekker

  • KABELJAUW

    11

    rillettes van kabeljauw | salade van rettich en komkommer | rode ui | kappertjes
  • ROULEAUX KIP

    11

    langzaam gegaarde kiprolletjes | salade van bleekselderij appel en walnoot
  • ZALM

    12

    huis gerookte zalm | roomkaas | dillemayonaise | tomatensalade
  • KLASSIEKE CARPACCIO

    12

    met Parmezaanse kaas | pijnboompitten | truffelpesto | rucola sla

Lekker bourgondisch

  • CHARCUTERIE op een plank

    11

    vijf heerlijke soorten charcuterie | vijgen konfijt
  • KAAS op een plank (vegetarisch)

    11

    vier soorten kaas | noten | druiven
  • BAKPATE samen delen

    15

    huisgemaakte bourgondische paté | gedroogd spek | olijvenjam en grof brood
  • CHAMPIGNONS (vegetarisch)

    8

    in kruidenolie | knoflook | met grof brood

Salade

  • SALADE FOREL

    11 / 15

    quinoa | gemarineerde groenten | zilveruitjes
    klein / groot
  • GEITENKAAS (VEGETARISCH)

    11 / 15

    salade van gepofte aardappel | rode biet | balsamicomayonaise
    klein / groot
  • SEIZOENSSALADE

    11 / 15

    salade | samengesteld met producten van nu
    klein / groot

Broodzak

  • BROODZAK

    6

    twee soorten brood | olijfolie | zeezout | boter | wisselend lekkers

Soep

  • POMODORISOEP (vegetarisch)

    6

    met knoflook hangop
  • LINZENSOEP

    6

    spek | lente-ui
  • UIENSOEP

    7

    onder een krokant kaasdekseltje

Even iets anders

  • KALF

    22

    ouderwetse kalfssukade | hete bliksem | zijn eigen jus
  • KIPPETJE

    20

    gepofte groenten | huisgemaakte appelcompote

Vis

  • ZEEBAARS

    23

    krokant op de huid gebakken | Redlove appel | witlofsalade
  • ZALM

    23

    en papillotte gegaard | quinoa| beurre blanc met sereh
  • KABELJAUWWANGETJES

    21

    chorizo | venkel | gegrilde bosui | verse kruiden
  • Bij de visgerechten serveren wij Vlaamse frieten

Vegetarisch

  • WINTERS PANNETJE

    19

    ovenschotel van zururkool en zoete aardappel | gegratineerd in de oven
  • QUINOA

    20

    quinoa | gepofte Veluwse groenten | kruidenolie
  • ARTISJOKKEN PIE

    20

    pie met artisjokken | spinazie | geitenkaas

Vlees

  • RUNDERRIB-EYE

    24

    gegrild | chimichurri
  • RIBSTUK VAN BIG

    22

    saus van secuanpeper
  • GANS

    23

    gebakken ganzenborst | saus van bosvruchten | seizoensgroenten
  • Bij de vleesgerechten serveren wij Vlaamse frieten

Extra

  • VLAAMSE FRIETEN

    4

    met mayonaise
  • SALADE

    4

    van jonge slasoorten | rauwkost

Floortje & Floris

  • MAC EN CHEESE

    8

    macaroni | tomatensaus | gehakt | gegratineerd met kaas
  • HAMBURGER

    9

    gegrild | friet | mayonaise | appelmoes
  • POFFERTJES

    7

    12 stuks | boter | poedersuiker
  • HALF KIPPETJE

    12

    gepofte aardappel | groenten
  • “KAMPVUURTJE”

    6

    een hoorn gevuld | zoete lekkernij | voor boven het vuurtje

Desserts

  • TRIFLE

    8

    "niemendalletje" | typisch Engels koekjesdessert
  • TOBLERONE

    8

    mousse van Toblerone | parfait van koffie | zoetzure venkel
  • PANNACOTTA

    8

    Veluwse honing | gepocheerde vijg | honingroomijs
  • CREME BRULEE

    8

    Haagse hopjes | walnotenijs | karamel