Bij Brasserie Lounge Floor geniet je van een koel tapbiertje, speciale bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de wijnbar. En ook van verse geperste sappen en heerlijke koffievarianten. De borrelhapjes en de menukaarten bestaan uit nieuwe en bekende smaken. Soms een beetje anders en soms heel gewoon. Maar steeds weer verrassend gepresenteerd. En dat alles in een prikkelende entourage.

 

Menukaart

EET WAAR JE ZIN IN HEBT

Dat mag bij Floor. Onze keuken is open: dinsdag van 17:00 tot 21:00 en woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 21:00 de gehele kaart is dan voor u beschikbaar. Of het nu gaat om een kopje koffie, zomaar een toetje eten of genieten van een heerlijke plank, lunchen, dineren of een gezellige borrel. Het kan de hele dag door!

Special winter

  • LAAT U VERWENNEN

    35

    speciaal voor de decembermaand Floor’s drie gangen verrassingsmenu
  • KAASFONDUE

    21

    gepofte groenten | aardappel | verschillende soorten ham | heerlijk om samen te delen
  • WILDSTOOF

    22

    rodekool | stoofpeer | aardappelpuree

Special Bourgondisch

  • BOURGONDISCHE PLANK

    16

    lekker samen delen | te bestellen als voorgerecht, als lunch of bij de borrel | te bestellen vanaf 2 personen
  • DESSERT PLANK

    12

    lekker samen delen | Bourgondisch | zoete lekkernijen | te bestellen vanaf 2 personen

Brood

  • GEROOKTE RUNDERLENDE

    9

    pittige kaas van de kaasboerderij “Onder de eiken” | truffelmayonaise | rucola | augurk
  • GEROOKTE KIP

    10

    mosterdmayonaise | koolsalade
  • SANDWICH (vegetarisch)

    10

    geroosterd brood | grove crème van biet en fetakaas | gedroogde vijgen
  • GEVULDE FOCACCIA (vegetarisch)

    10

    uit de oven | tzatziki
  • UITSMIJTER (kan ook vegetarisch)

    9

    ham | kaas | tomaat | uienringen
  • FLOORBURGER

    14

    gegrild | knoflookmayonaise | oude kaas van de kaasboerderij | uienringen
  • PULLED CHICKEN

    11

    warm geserveerd | zacht gegaarde kip | gesmolten mozzarella | rode Cheddarkaas

Gewoon lekker

  • POLLO TONNATO

    12

    dun gesneden kipfilet | tonijnsaus | groenten chips | kappertjes
  • GEBAKKEN KIPPENLEVER

    12

    champignons | ui | paprika | geroosterd brood
  • ZALM

    12

    gerookt, zacht gegaard | biet | paarse radijs | kruidenolie
  • CARPACCIO

    12

    broodcroutons | watermeloen | crème van blue de Wolvega

Lekker bourgondisch

  • CHARCUTERIE op een plank

    12

    vijf heerlijke soorten charcuterie | vijgen konfijt
  • KAAS op een plank (vegetarisch)

    12

    vier soorten Nederlandse kaas | noten | druiven
  • BAKPATE samen delen

    15

    huisgemaakte bourgondische paté | gedroogd spek | olijvenjam en grof brood
  • CHAMPIGNONS (vegetarisch)

    9

    in kruidenolie | knoflook | met grof brood
  • GAMBA’S

    14

    in kruiden-knoflookolie | afgeblust met witte wijn | geroosterd bruin brood

Salade

  • SALADE LAMSHAM

    12 / 15

    gemarineerde paddenstoelen | broodcroutons | honing-mosterdmayonaise
    klein / groot
  • PASTA SALADE (VEGETARISCH)

    11 / 14

    smeuïge pasta | salade l kikkererwten | geroosterde groenten | sriracha mayo
    klein / groot
  • SEIZOENSSALADE

    13 / 16

    salade | samengesteld met producten van nu
    klein / groot

Broodzak

  • BROODZAK

    6

    twee soorten brood | olijfolie | zeezout | boter | wisselend lekkers

Soep

  • POMODORISOEP (vegetarisch)

    6

    knoflook hangop
  • ROMIGE PASTINAAKSOEP (vegetarisch)

    7

    bosui | grove mosterd
  • UIENSOEP

    7

    onder een krokant kaasdekseltje

Even iets anders

  • EENDENBOUT

    21

    gestoofd | vijgen- rozemarijnsaus
  • KIPPETJE

    20

    uit de oven | romige speksaus
  • VISSTOOFPOTJE

    20

    kabeljauwwangetjes | mosselen | venkel | tomatensaus | krielaardappel

Vis

  • SLIPTONG

    21

    in zijn geheel gebakken | citroenboter
  • ZALM

    21

    op de huid gebakken | romige pasta | verse kruiden
  • Bij de visgerechten serveren wij Vlaamse frieten

Vegetarisch

  • GROENTENLASAGNE

    19

    gegrilde groenten | tomatensaus | gegratineerd met kaas
  • VEGA WRAP

    19

    tomaat | ui l fetakaas | spinazie | mozzarella
  • GEVULDE PORTOBELLO

    19

    met broccoli | bloemkool | blauwschimmelkaas

Vlees

  • COTE DE BOEUF

    24

    gebakken | fenegriekjus
  • RIBSTUK WROETVARKEN

    22

    gegrild | grove groene salsa
  • PEPERSTEAK

    22

    diamanthaas | koriander-knoflookboter
  • Bij de vleesgerechten serveren wij Vlaamse frieten

Extra

  • VLAAMSE FRIETEN

    5

    met mayonaise
  • SALADE

    5

    van jonge slasoorten | rauwkost

Floortje & Floris

  • MAC EN CHEESE

    8

    macaroni | tomatensaus | gehakt | gegratineerd met kaas
  • HAMBURGER

    9

    gegrild | friet | mayonaise | appelmoes
  • POFFERTJES

    7

    12 stuks | boter | poedersuiker
  • SPARERIBS

    12

    slagerij Horst | friet | knoflooksaus
  • HALF KIPPETJE

    12

    gepofte aardappel | groenten
  • “KAMPVUURTJE”

    6

    een hoorn gevuld | zoete lekkernij | voor boven het vuurtje
  • KINDERIJSJE

    5

    vanille-ijs | smarties | ijshoorntje | slagroom

Desserts

  • TRIFLE

    8

    "niemendalletje" | typisch Engels koekjesdessert
  • TAART VAN CITROEN BERGAMOT

    8

    citrus compote | yoghurtijs
  • NUTELLA SEMIFREDO

    8

    gekarameliseerde banaan | granola
  • WENTELTEEFJE

    8

    van krentenbrood | saus van glühwein | boerenjongensijs